Del 5)🌡

När vi väl åkte till Aten, så var det som en skön känsla att äntligen, att få träffa personen som visste vad som kunde göra allt för att hjälpa oss. Vi checkar in på hotellet som vi hade bokat, super fint man såg Aten staden lysa på kväll då vi sitter uppe på terassen och äter bästa maten. Jag såg hur månen och stjärnorna lyste stark denna kväll. 🌙💫✨

Fick känslan att vi var på rätt spår. Dagen efter hade vi inbokade tid. Vi fick vänta ett tag, då han har många patienter väldigt upptagen Dr. När vi väl kommer in så får jag en sån fin intryck och ödmjuk känsla av honom. I sitt rum hade han fina tavlor på sin familj, och jag tror också på nån grekisk helgon. Eftersom jag är spirituell person själv så kände jag mig hemma.

Vi går igenom allt, allt från missfallen till ivf behandlingar mm.

När det var tid för att göra undersökningen så nämner han. Du har en polyp, och dina äggstockar är trötta. Vi ska nu ge näring och omsorg till din kropp så det blir ett fint hem för bebisen.

Sedan tog han blodprover som fort skickades till Chicago USA, vissa kontrollerades i Aten.

Vi hade bokat in en hysteroskopi för att säkerhet ställa att jag inte hade massa ärrvävnader. Något vi hade gjort tidigare men detta hade ju inte hjälp. Men polypen hade ingen sett under ivf resan. Detta säger vilken proffs av gyn dr Dimitri är. Dagen efter görs operationen. Dom har fin sjukhus inte alls läskig, fräscha rum allt var bara så fint. Men fick en cd hem angående operationen så man fick se hela processen!

Vi fick en behandlings plan om mediciner, 1 vecka senare ringer han om provsvaren.

Mitt resultat visade : Aggressiv immunförsvar Höga NK celler extrem höga TPO antikroppar och detta innebar att min kropp är inflammerad och tror varje gång en graviditet ska börja uppfattar kroppen det som en främmande typ tumör och kroppen stöter då ut detta. Men Dr Dimitri sa: Men detta är ingen fara! Vi får ner immunförsvaret med kortison och TPO med intralipid dropp.

Och i Sverige så sa ju en specialisten till mig.. TPO antikropparna Du får leva med det, det är kronisk….

Varför vill jag skriva ner detta och berätta detta? Jag och Dr Dimitri vill hjälpa så många det går, varför gå och vara sjuk?

Utan behandling, varför forskar man inte mer i detta ämne? Vi i Sverige gör intralipid i Sverige!! Kan ni fatta! Detta skickas sedan till Grekland där man hjälper oss svenskar som inte får hjälpen i Sverige. Så komiskt, men så tragisk. Jag vet att det har börjat lite forskning i Sverige på några ivf kliniker. Dom vill efter följa det Dr Dimitri gör. Men har haft kontakt med några som går igenom ivf resan och dom kom ingen vart, tills dom vände sig till Dr D.

Nu kan jag glad berätta att flera har fått barn, och ett par väntar nu sitt första efter massa ivf behandlingar mm i Sverige, men med Dr D behandling.

Sist men inte minst vi blev gravida naturligt.

Lämna ett svar