Del 6) 💓

Gott nytt 2020 !!! 🥳

Jag kände att jag fick ut massor av mina tidigare inlägg och kände sedan lite slut med ord.Inte för att jag inte har massor att skriva!

Det var resan som var det som skrämde livet ur mig….Men dock ett lyckligt slut!

Kom ihåg mina erfarenheter har nu gett mig en mening med livet, att ge inte upp!

När var gravida i vecka ca vecka 8 ,nu med Dr D behandlings plan, det var mediciner och ständiga blodvärden så att mitt hCG och blodstatus låg i bra nivåer.. Allt gick bra och allt var lyckat hittills😃

Vi åker till Gotland för en mini semester , hade aldrig varit där så ville passa på resa dit.

Vi var ute och åt middag och allt var frid och fröjd. På kvällen så får jag lite blödning men inte så farligt men självklart super orolig.

På morgonen så blöder jag kraftigt och med min tidigare missfall så såg det ut att detta skulle sluta dåligt.. Jag googla som en tok efter en gyn mottagning nära hotellet.. Tidigt går vi dit, varje steg känner jag det kommer mer blod. Jag skriver in mig och sitter och väntar i en tom mottagning inga är där typ jag och en receptionist.

Jag går in och berättar att jag ska vara i vecka 8 och blöder och har en panik och oro. Sätter mig i stolen och hon undersöker…

Vilken vecka sa du frågar hon?

Vecka 8 säger jag… Jaha,, jag ser inger så det finns inget här , hon visar snabbt inte alls ödmjuk.. Det går så snabbt att ja hon har ju. rätt det syns inget!

Du kan nu klä på dig, när åker du hem sa du? Imorgon svarar jag…

Då får du ta hjälp hos dom med Cytotec….

Men va jag kan inte gå och vänta kan jag bara inte få det nu?

Nej vi har inte sånt här. Jag går ut till min man helt förstör gråter och säger det var en missfall ,, hur fan !! Klarar jag inte kunna behålla ens med Dr D behandling?

När jag går tillbaka till mitt hotell tar ett glas vin bryter ihop och börjar skriva av mig på vårt forum på familjeliv… Där dom flesta är i samma resa av kämpade… Jag minns så väl : Skrev allt och nu slutar jag med alla mediciner detta kan inte vara sant! Allt gick så bra..

Flera svara peppade mig att inte ge upp.. Och en av tjejerna sa:

Nej du får inte sluta!!! Det har hänt att man blöder med det går bra ändå!!Du får absolut inte sluta med dom !!!

Jag gick direkt till mina mediciner och gav inte upp..

Tusen tack för alla som peppade mig , forumet var där jag kunde prata av mig om allt ,och vi hade bara varandra, man måste verkligen gå igenom allt för att fatta stressen med allt. Men läran vi lär oss av varandra är helt underbart så tacksam 🙏🏼 för alla som peppade och bad mig att inte sluta med allt och att jag hade chansen kvar✨✨

Dagen efter åker vi hem och jag söker gynakuten, berättar att jag har fått ett till missfall och vill bara ha medicinen om det nu inte visar nått igen.Man ser hur Dr tittar med sorg för min skull hon lider med mig, hon kändes ödmjuk.

Hennes blick ser så fundersam ut, som om hon vill hitta liv.. Får samma fråga igen vilken vecka skulle du ha varit i? Sen så säger hon: Kan jag bara hämta en kollega,, ja gör var du vill säger jag.

Det kommer ytligare 2 Dr nu är dom 3 st i rummer och kollar på ultraljudet.

Dom små pratar… Tittar klickar räknar ,, du ser ser den ena.. Dr nr 2 säger till mig. Jag vill visa dig skärmen och höra vad du ser..

Tänk er jag har gråtit och knappt sovit på över 2 dygn nästan.

Dom vänder skärmen och jag tittar noga ,,, ja jag ser något som rör sig svarar jag.

Ja och vet du var det är? Vad ser det ut som ??

Det blinkar säger jag …. (Helt rätt!!! svarar dom det är ett hjärta 💓

Grattis du är gravid , och allt du har gjort verkar funka så, vi bokar in lite extra kontroller på grund av din blödningar så vi kan ha koll.

Jag var sååå lycklig 🥳 🙌!!! Dr D funkar mot alla odds !!! Dom skratta och var helt lyckliga att äntligen kunna se en glad patient som bara kom in och ut med tråkiga slut innan. Jag var typ stammis 😞

Sista kontrollen så var jag i vecka 10 bebis sprattlade levde för fullt.

Det är hen idag också smart lite unge som är 2 språklig, snabb ,omtänksam ,älskad av sina dagis vänner och är så stark personlighet med en sån skön humör.

När jag frågar dom sista läkarna ,, hur fan kan man inte se något och säga det är kört. Tänk om dom hade haft Cytotec och jag hade tagit den hade jag gått igenom ett missfall igen.

Deras svar var : Det kan har varit att ultraljudsmaskin var en äldre maskin, en den vi har..

Lämna ett svar